Atelierroute Amstelveen op 3 en 4 oktober 2020 gaat door!!!

De atelierroute Amstelveen kan ondanks covid 19 dit jaar gelukkig doorgaan! De kunstenaars zorgen voor voldoende afstand in de ateliers. Zoals gebruikelijk exposeer ik mijn beelden buiten en heb een looproute uitgezet, zodat bezoekers voldoende afstand van elkaar kunnen houden.

Mijn beeldentuin is geopend op zaterdag 3 en zondag 4 oktober van 11.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom om mijn werk te komen bekijken. Alle beelden zijn te koop. Het is ook mogelijk een beeld in opdracht te laten maken.

Tijdens kantooruren kunt u ook mijn beeldenserie in het park van Wester-Amstel bekijken, aan het eind van de oprijlaan aan de rechterkant. De Kunstuitleen in Amstelveen aan het Stadsplein heeft een aantal beelden van mij in haar collectie.

Kijk voor meer informatie over de atelierroute van dit jaar op www.openateliersamstelveen.nl