Atelierroute Amstelveen 5 en 6 oktober 2019

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober vindt de jaarlijkse Atelierroute Amstelveen plaats. De ateliers en ook mijn beeldentuin en werkplaats zijn geopend van 11 tot 17 uur. U bent van harte welkom aan de Amsteldijk Noord 86 in Amstelveen. Ook is mijn beeldenserie Gullivers Jewels nog te bezichtigen op landgoed Wester-Amstel, Amsteldijk Noord 55.

Voorafgaand aan dit Atelierweekend is een overzichtstentoonstelling van werk van de deelnemende kunstenaars te zien in de Kunstuitleen/PlatformC op het Stadsplein. De tentoonstelling wordt vrijdag 27 september geopend en loopt tot en met zondag 6 oktober.

Beelden op de Amstellanddag 2019, 2 juni

Op zondag 2 juni is mijn werk tijdens de Amstellanddag te zien in mijn beeldentuin aan de Amsteldijk Noord 86 in Amstelveen, geopend van 11 tot 17 uur. 

Daarnaast is de beeldenserie Gullivers Jewels te zien op de buitenplaats Wester-Amstel, Amsteldijk Noord 55 in Amstelveen, geopend van 10 tot 17 uur. Dit werk is  momenteel al te bezichtigen op de buitenplaats en zal nog enige tijd blijven staan. 

Ook in de Kunstuitleen van Amstelveen (Platform C) aan het Stadsplein staat een aantal van mijn beelden, die geleend of gekocht kunnen worden.

Tenslotte staan op Zorgvlied twee van mijn grafmonumenten.

Voor meer informatie over het programma van de Amstellanddag zie de website  www.beschermersamstelland.nl/programma-amstellanddag

 

Tentoonstelling Galerie Het oude Raadhuis, Warmond 3 april tot 5 mei 2019

Van 3 april tot 5 mei exposeer ik een 20-tal  beelden met schilderijen op cement van Jan Grotenbreg in Galerie Het oude Raadhuis in Warmond, Dorpsstraat 36,  2361 BE Warmond.

Openingstijden:  woensdag, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. 

Opening op zondag 7 april om 16.00 uur.

 

 

6 beelden naar de Kunstuitleen Amstelveen

Vanaf half november zijn er 6 van mijn beelden toegevoegd aan het aanbod van de Kunstuitleen Amstelveen. De beelden zijn daar te leen en te koop. Voor openingstijden en meer info klik op de volgende link  www.kunstuitleenamstelveen.nl 

 

Atelierroute Amstelveen 6 en 7 oktober 2018, 11-17 uur

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober a.s. neem ik deel aan de atelierroute van Amstelveen. Je bent van harte welkom in mijn werkplaats en beeldentuin aan de Amsteldijk Noord 86 van 11 tot 17 uur. De beeldenserie Gullivers Jewels is te zien in het park van Wester-Amstel, Amsteldijk Noord 55, dagelijks geopend tijdens kantooruren en in het atelierweekend van 12 tot 16.30 uur. Het park is zeer de moeite waard en er is sinds kort een audiotour beschikbaar op  http://www.westeramstel.com De overzichtstentoonstelling met werk van elke deelnemer aan de atelierroute is vanaf 8 september tot en met 7 oktober te zien in Platform C/Kunstuitleen Amstelveen, Stadsplein 99.

Meer informatie is te vinden op www.atelierrouteamstelveen.nl 

De Groene Loper uitgerold in Balk (Fr.)

   Op vrijdag 18 mei 2018 heeft burgemeester Fred Veenstra van gemeente De  Fryske Marren de Groene Loper in Balk uitgerold. Daarmee is het project van Mijn Gaasterland in samenwerking met Landschapsbeheer Friesland en de gemeente in Balk afgerond. 3 Wandelroutes zijn gerealiseerd met per route een kunstwerk en een bijzonder bankje 

         

Amstellanddag 2018, zondag 3 juni

Op zondag 3 juni is mijn werk te zien van 11 tot 17 uur aan de Amsteldijk Noord 86 in Amstelveen. De opening van de Amstellanddag vindt om 10 uur plaats op Wester-Amstel, Amsteldijk Noord 55 in Amstelveen. Het programma en de kaart van alle activiteiten vindt u met de volgende link  programma Amstellanddag 2018

Granieten bank geplaatst in Balk

  Op 23 maart 2018 is mijn granieten bank van 180 cm breed geplaatst langs één van de 3 wandelroutes van de Groene Loper rond Balk, in het Friese Gaasterland. Voor het project zijn per route 1 bankje aangekocht en 1 kunstwerk. 

Twee jaar geleden is stichting Mijn Gaasterland met het project de Groene loper gestart. Het eindresultaat is bijna klaar. Vanuit Balk worden er drie nieuwe groene lopers uitgerold. Drie nieuwe wandelroutes die allemaal vanuit het centrum in Balk starten.  De blauwe route loopt langs het Slotermeer, de rode wandelroute gaat door het Balkster Bosk en de groene route maakt de verbinding van uit Balk naar het Harichster bosk. In nauwe samenwerking met grondeigenaren en de gemeente zijn deze nieuwe routes, van gemiddeld 6 en 7 kilometer lang, tot stand gekomen. Door contact met de Kunstkring Gaasterland, zijn er kunstenaars benaderd en komt er op elke route een bankje van een kunstenaar en een gekleurd kunstwerk.  

De officiële opening is op vrijdag 18 mei om 10.30 in de Treemter in Balk. Burgemeester Fred Veenstra zal dan het informatiepaneel onthullen.

Open Ateliers Amstelveen 30.9 en 1.10.2017

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober zijn vele ateliers in Amstelveen te bezoeken. Ook mijn werkplaats en beeldentuin zijn op beide dagen geopend van 11 tot 17 uur.  Adres: Amsteldijk Noord 86. Je bent van harte welkom.

Voorafgaand aan de atelierroute is de overzichtstentoonstelling in de Kunstuitleen op het Stadsplein 97 te zien van 15 september t/m 1 oktober met 1 werk van elke deelnemende kunstenaar.

Voor meer informatie: http://www.atelierrouteamstelveen.nl

Expositie Beeldschoon 1.9 – 1.10.2017

Met 7 beelden neem ik deel aan de grote en gevarieerde expositie Beeldschoon in De Pol, vlakbij Steenwijk, in de beeldentuin van Ton en Ria Rietveld,  van 1 september t/m 1 oktober 2017.

Openingstijden op vrijdag, zaterdag en zondag van 11 – 17 uur.  Adres: Löhnislaan 4, 8337 KG De Pol. Zie ook http://www.expositie-beeldschoon.nl