Amstellanddag 2022, zondag 12 juni

Op zondag 12 juni wordt de Amstellanddag 2022 gehouden, waar de bezoeker kan gaan kijken bij boeren, gemalen, tuinen en kunstenaars in het gebied. Voor het hele programma klik op deze link:  https://www.beschermersamstelland.nl/amstellanddag 

Met mijn beelden neem ik weer deel aan deze Amstellanddag. Ze zijn te bekijken en te koop in mijn beeldentuin/werkplaats aan de Amsteldijk Noord 86 in Amstelveen. Geopend van 11.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom!

Tentoonstelling Kunst aan het water in Balk, Friesland

Van 28 mei tot en met 22 augustus 2022 is de tentoonstelling Kunst aan het water te zien in Balk (Fr) langs en in het riviertje de Luts.

Met één van mijn beelden neem ik deel aan deze tentoonstelling

 

Open Ateliers Amstelveen 2021 op 2 en 3 oktober

Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021 neem ik deel aan de Open Ateliers Amstelveen. Mijn atelier/beeldentuin aan de Amsteldijk Noord 86 is geopend van 11 tot 5 uur op beide dagen. U bent van harte welkom! 

Alle beelden zijn te koop, maar u kunt ook een beeld in opdracht laten maken, bv. voor een speciale gelegenheid. Kijk voor meer informatie op www.openateliersamstelveen.nl

Helaas, op het laatste moment Open Ateliers 2020 afgelast

Helaas, dit weekend gaan de Open Ateliers Amstelveen 2020 niet door vanwege aangescherpte corona maatregelen. 

 

 

Atelierroute Amstelveen op 3 en 4 oktober 2020 gaat door!!!

De atelierroute Amstelveen kan ondanks covid 19 dit jaar gelukkig doorgaan! De kunstenaars zorgen voor voldoende afstand in de ateliers. Zoals gebruikelijk exposeer ik mijn beelden buiten en heb een looproute uitgezet, zodat bezoekers voldoende afstand van elkaar kunnen houden.

Mijn beeldentuin is geopend op zaterdag 3 en zondag 4 oktober van 11.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom om mijn werk te komen bekijken. Alle beelden zijn te koop. Het is ook mogelijk een beeld in opdracht te laten maken.

Tijdens kantooruren kunt u ook mijn beeldenserie in het park van Wester-Amstel bekijken, aan het eind van de oprijlaan aan de rechterkant. De Kunstuitleen in Amstelveen aan het Stadsplein heeft een aantal beelden van mij in haar collectie.

Kijk voor meer informatie over de atelierroute van dit jaar op www.openateliersamstelveen.nl

 

Tentoonstelling Kunst aan het Water 2020 ‘Lust’ in Balk uitgesteld vanwege de corona crisis

Ook dit jaar ben ik geselecteerd door de Kunstkring Gaasterland om met een nieuw beeld deel te nemen aan de tentoonstelling Kunst aan het Water in Balk (Friesland) met als thema ‘lust’. De tentoonstelling zou in mei opgebouwd worden, maar is vooralsnog uitgesteld vanwege de corona crisis. Zodra er meer nieuws is kom ik erop terug.

Wegens de corona crisis is de Amstellanddag op 7 juni 2020 afgelast

Helaas is de Amstellanddag dit jaar afgelast vanwege de corona crisis. Het is altijd een druk bezocht evenement, dus het is een verstandig besluit van de Stichting Beschermers Amstelland om het nu niet te laten doorgaan.  Ook dit jaar zou ik weer één van de deelnemers zijn met mijn beelden in mijn beeldentuin en op Wester-Amstel aan de Amsteldijk Noord 55.

De volgende Amstellanddag is op 6 juni 2021.

 

Atelierroute Amstelveen 5 en 6 oktober 2019

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober vindt de jaarlijkse Atelierroute Amstelveen plaats. De ateliers en ook mijn beeldentuin en werkplaats zijn geopend van 11 tot 17 uur. U bent van harte welkom aan de Amsteldijk Noord 86 in Amstelveen. Ook is mijn beeldenserie Gullivers Jewels nog te bezichtigen en te koop op landgoed Wester-Amstel, Amsteldijk Noord 55. Openingstijden Wester-Amstel 11.00 – 15.30 uur.

Voorafgaand aan dit Atelierweekend is een overzichtstentoonstelling van werk van de deelnemende kunstenaars te zien in de Kunstuitleen/PlatformC op het Stadsplein. De tentoonstelling wordt vrijdag 27 september geopend en loopt tot en met zondag 6 oktober.

Kijk voor meer informatie op www.atelierrouteamstelveen.nl

 

Beelden op de Amstellanddag 2019, 2 juni

Op zondag 2 juni is mijn werk tijdens de Amstellanddag te zien in mijn beeldentuin aan de Amsteldijk Noord 86 in Amstelveen, geopend van 11 tot 17 uur. 

Daarnaast is de beeldenserie Gullivers Jewels te zien op de buitenplaats Wester-Amstel, Amsteldijk Noord 55 in Amstelveen, geopend van 10 tot 17 uur. Dit werk is  momenteel al te bezichtigen op de buitenplaats en zal nog enige tijd blijven staan. 

Ook in de Kunstuitleen van Amstelveen (Platform C) aan het Stadsplein staat een aantal van mijn beelden, die geleend of gekocht kunnen worden.

Tenslotte staan op Zorgvlied twee van mijn grafmonumenten.

Voor meer informatie over het programma van de Amstellanddag zie de website  www.beschermersamstelland.nl/programma-amstellanddag

 

Tentoonstelling Galerie Het oude Raadhuis, Warmond 3 april tot 5 mei 2019

Van 3 april tot 5 mei exposeer ik een 20-tal  beelden met schilderijen op cement van Jan Grotenbreg in Galerie Het oude Raadhuis in Warmond, Dorpsstraat 36,  2361 BE Warmond.

Openingstijden:  woensdag, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. 

Opening op zondag 7 april om 16.00 uur.